Farkas Ádám - interjú

2021. október 06.

Új bemutatóra készül az EXIT GENERÁCIÓ a 6SZÍN-ben. A társulat egyik alapítótagja, Farkas Ádám állítja színpadra Hárs Anna Madártávlat című darabját, mely a családon belüli lelki abúzus korántsem ritka jelenségére szeretné felhívni a figyelmet. A társulat gőzerővel készül az október 9-i bemutatóra, az előadás elfoglalt rendezőjét pedig arra kértük, fejezze be mondatainkat.

Tovább

Blaskó Borbála

2021. szeptember 28.

Blaskó Borbála a Tánccipővel a világ körül programsorozat kitalálója és házigazdája. A táncpedagógus, rendező olyan táncdélutánt álmodott meg, ahol korosztálytól függetlenül mindenki érdekes, izgalmas élményekben részesülhet zene, játék, dal és tánchagyományaink segítségével. Az élő zene varázsa mellett hangszerbemutató, sőt kevésbé ismert népi hangszerek kipróbálása is része a délutáni együttlétnek.

Tovább

'A mi nem egyszerű, azonban felettébb izgalmas életünk kel életre' - Interjú Tallós Ritával és Barbinek Paulával

2021. szeptember 27.

Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje, az Anyám az őrületbe kerget szeptember 17-én debütál a 6SZÍN-ben. A produkció igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját: a stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével. Anyát és lányát kérdeztük a produkcióról.

Tovább