Az Édeskettes Hármasban musical bemutatójával zárjuk az évet

Szabó P. Szilveszter rendezésében, Földes Eszter és Peller Károly szereplésével mutatjuk be az Édeskettes hármasban musicalt az év utolsó napján.

Szilveszteri dupla bemutatóra készülünk. A 2021. december 31-én délután 15 és este 19 órától bemutatásra kerülő Édeskettes hármasban című musicalt Földes Eszter és Peller Károly szereplésével, Galambos Attila nagyszerű fordításával, és Szabó P. Szilveszter rendezésében láthatja a közönség.

(Szabó P. Szilveszter, Földes Eszter, Peller Károly)
Fotó: Szkárossy Zsuzsa

 Az előadás szövegkönyvét jegyző Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere, a darab zeneszerzője, Marvin Hamlisch pedig az amerikai színpadi és filmzene számos díjjal kitüntetett briliáns alkotóművésze. A most bemutatásra kerülő musical e két világsztár  együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés  komédia. A titkuk: humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség.


A darab története szerint adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban.

(Plakát)


A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Szkáli Edina. A jelmezekért Böhm Katalin, a díszletért Michac Gábor, a fényekért Wéber Tamás felel.  A tánckarban Csongor Nóra, Gódor Bianka, Gyurcsok Buda és Tóth Mihály emeli az előadás fényét.

A színdarabot a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.  

Előző

„Emblematikus előadások kötődnek ehhez a darabhoz”

Barna Zsombor a Dühöngő ifjúságról

Következő

Sághy Tamás: Mindenki cégvezető a saját életében

Sághy Tamás szereplésével mutatták be Háy János A cégvezető című regényéből készült monodrámát a székesfehérvári Vörösmarty Színházban.