Ujvári Csaba:
A bipoláris

Menekülési technikák a zártosztályról
- 1 személyes vígjáték -

Adott egy világmegváltó tervekkel rendelkező 20 éves ifjú színészhallgató, aki előtt ott áll az egész ÉLET

  • Betekintő 0

Aztán egyik napról a másikra minden megváltozik, összezavarodik, majd hirtelen „megvilágosodik”: csak a szeretet, a szerelem fontos! A baj csupán annyi, hogy mindezt 3 napon keresztül, non-stop, mezitláb hirdeti a körúton, minden szembejövőnek. 

Útja egyenesen a zártosztályra vezet.

Az igazi kalandok itt kezdődnek ... A „szerelemre hangolás” folytatódik, a gyógyszeradagok nőnek. A kívülállók számára elképzelhetetlenül félelmetes hely egészen megszelídül.
A következő napok, hetek, hónapok, évek történetét maga a főhős osztja meg velünk. Van ebben minden: szorongás, depresszió, pánik, alvászavar, a másik oldalon: felépülés, megküzdés az előítéletekkel, a színészi pálya elhagyása, új életcél felépítése, házasság (a pszichiáterrel), gyermeknevelés (egy csodálatos leányzóval). 

A „Bipoláris” minden bátorságát összeszedve lefújja a port a közel 30 éves színészdiplomájáról és újra kiáll a közönség elé. Most saját történetét meséli el, olykor keserű, olykor édes, olykor keserédes fordulatokkal, sok-sok humorral, hol mindennnapi, hol egészen különleges élményekkel. 
Teszi mindezt saját szubjektív szemüvegén keresztül, nagyon emberi módon. 

Megdöbbentő, megható, magával ragadó.

Az előadás hossza: 80 perc

Felvonások száma: 1 felvonás


SAJTÓ
 

A bipoláris - 30 év után újra színpadra lép Ujvári Csaba - forrás: szinhaz.online