Ünnepi Állati Zenés ABC koncert Gyerekeknek és felnőtteknek

  • Betekintő 0
  • Betekintő 1
  • Betekintő 2

Bíró Eszter színésznő, énekesnő tavalyi nagysikerű, teltházas koncertjét folytatva a Hatszín Teátrum idén is műsorra tűzi Eszter két ünnep közötti koncertjét. A gyerekkoncerten az énekesnő már népszerű gyerekdalain (ABC-dal, Birkadal, Mit tehet egy veréb?) kívül ünnepi és már készülőben lévő új lemeze dalaiból is átad egy csokorra valót a családoknak. Ha szeretnél egy igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek, vagy csak megmozgatni a kicsiket a karácsonyi habzsolás után, várunk szeretettel a különleges előadásra!  

Bíró Eszter, aki eddig színházi – és film főszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló Állati Zenés ABC című képeskönyvet, az ehhez tartozó lemezt és színpadi produkciót készített. Az „Állati Zenés ABC” 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és Fonogram Magyar Zenei Díjat kapott. 2013 őszétől több állami általános iskola első osztályában használják a könyvet és lemezt a tananyag alternatív kiegészítéseként.
Az előadás interaktív, sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával, egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!

 

Előadás hossza: 55-65 perc

Felvonások száma: 1