A Zichy Szín-Műhely közleménye

Utazás a szempillám mögött; ADYnemADYde

Kedves Közönségünk!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Hatszín Teátrumba októberre meghirdetett előadásainknak sikerült új helyszínt találnunk.

Az Utazás a szempillám mögött című mesejátékunk márciusban a járvány miatt elmaradt és október 11-ére meghírdetett előadását 2020 november 29-én, vasárnap délelőtt 10 órakor tartjuk az Aranytíz Kultúrház színháztermében (1051 Budapest, Arany János u.10.)

Reméljük, hogy az "elveszített üveggolyót" itt talán végleg megtaláljuk....

Az  ugyancsak a Hatszín Teátrumba október 14-ére meghírdetett ADYnemADYde kortárs dokumentumszínházi előadásunkat november 12-én, csütörtökön este 7 órakor láthatja közönségünk a Bethlen Téri Színházban. (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. - bejárat az István utca felől).

Mivel mind az Aranytíz Kultúrház, mind pedig a Bethlen Téri Színház nézőtere jelentősen eltér a Hatszín Teátrumétól, ezért a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A megváltott jegyek mind a két előadás esetében érvényesek. Megértésüket köszönjük és elnézést a kellemetlenségért, és mi mindent elkövetünk, hogy a jelen helyzetben is zavartalanul élvezhessék előadásainkat.
Az online és pénztáron keresztül vásárolt jegyek birtokosait telefonon valamint a megadott e-mail útján külön is értesítjük.
Ha bármi kérdése van az előadásokkal kapcsolatosan, azt kérjük írja meg  a jegy@zichyszínműhely e-mailcímre, és kollégáink azonnal felveszik Önökkel a kapcsolatot.