Szabad-díj 2023

Tizenhárom rendkívüli ember, tizenhárom rendkívüli történet.

  • Betekintő 0

Máshonnan indultak, más célokért küzdenek. Egy valami közös bennük: reményt adnak, hogy érdemes nemes ügyekért küzdeni Magyarországon. Minden évben különleges nap számunkra, amikor megünnepeljük a SZABAD-díj jelöltjeit és átadjuk a díjakat, hogy elismerjük azokat a bátor embereket, akik egy szabadabb Magyarországért dolgoznak.

 

Szeptember 20-án nyolc olyan ember történetét ismerhetitek meg, akik mindannyiunk számára példaként szolgálhatnak. Van köztük, aki állami gondozott gyerekként mára a kick-box bajnoka lett, vannak édesanyák, akik bátran szembeszállnak környezetpusztító beruházásokkal szemben, vagy éppen olyanok, akik gyerekeink oktatásáért szólalnak fel. Ezen felül pedig megismerhetitek öt fiatal SZABAD-díj jelöltünket is. Olyan csodálatos és bátor fiatalokkal találkozhattok, akik mindent kockára téve a saját és egész generációjuk jövőjéért dolgoznak. Gyere el a 6SZÍN Teátrumba és ünnepelj velünk! Ismerd meg az idei SZABAD-díj jelölteket, és tudd meg, ki nyeri a zsűri és a közönség díját! Tölts velünk egy különleges estét, ahol erőt és inspirációt meríthetsz Magyarország legszabadabb embereiből. 

 

A zsűri díját Horváth Dorka - a BOOKR Kids alapítója, Kapronczay Stefánia - a TASZ stratégiai igazgatója, Marge - dalszerző-énekes, Miklósi Gábor - újságíró, Nyáry Luca - író, a WMN újságírója és Molnár Áron (NoÁr) - színész ítélik oda. 

 

A helyszínen derül ki az augusztus végétől szeptember közepéig tartó közönségszavazás eredménye is. Szólj bele te is, hogy ki nyeri idén a SZABAD-díj közönségdíját! 

 

Szavazz 2023 legszabadabb emberére a 444-en