SUPERAR Zeneművészeti Program

Inspirálni, megerősíteni, összekötni.

Az immár 7 országban működő, nemzetközi SUPERAR program ingyenes, magas művészeti színvonalú zeneoktatáson keresztül járul hozzá, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a zene inspiráló, személyiség- és közösségformáló ereje.

  • Betekintő 0
  • Betekintő 1
  • Betekintő 2
  • Betekintő 3

A résztvevők anyagi helyzetüktől és zenei adottságaiktól függetlenül a lehető legjobb színvonalú zeneoktatásban részesülnek, a

motivációra és megerősítésre épülő oktatásnak köszönhetően pedig összetartó, magas szinten muzsikáló zenei közösségeket, kórusokat és zenekarokat hoznak létre. Mindez nem csak a zenei készségek fejlődését segíti, hanem a résztvevők teljesítménykészségét, koncentrációját, csapatmunkáját, kreativitását, és a legfontosabb: a közös siker önbizalomnövelő hatását is, ami hozzá segíti őket, az élet egyéb területein való sikerességhez is.
 
Az immár több, mint 3000 résztvevővel dolgozó nemzetközi SUPERAR család egyes helyszíneit közös zenei repertoár köti össze, mely lehetővé teszi a szoros együttműködést, közös koncertek szervezését. A közös fellépések, nemzetközi csere programok, izgalmas zenei találkozások során a résztvevők megtapasztalják, hogy a zene, mint a legfontosabb közös nyelv, inspirál, megerősít és összeköt.
 
A SUPERAR program 2019 szeptember óta dolgozik a Losonci Téri Általános Iskolában. Színes repertoárján keresztül a kórus egy izgalmas utazásra hívja közönségét, megmutatva a SUPERAR kórus egyedi szellemiségét és a zene összekötő erejét.
 
 
Honlap:
 
Közösségi média: