Dekk Színház: Garázsbanda

koncertszínház
stream
2021. február 12-14-ig

A 6szín stream pályázatának egyik nyertes előadása

  • Betekintő 0

Neked is volt a gimiben zenekarod? Hosszú időn át próbálkoztál, de sosem sikerült befutnod? Kíváncsi vagy, mások hogy csinálják? Akkor a Garázsbanda a Te előadásod!
A Dekk Színház produkciója olyan kamaszokról szól, akik rockbandát alapítanak, és arról ábrándoznak, hogy egyszer eljutnak a világ nagy rockszínpadaira, ahol majd százezrek tombolnak előttük. Ám egyelőre ők tombolnak, és az egymás idegeit cincáló fiatalok útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe tart.

Minden legendás rockzenekar egy garázsban kezdte. A zenészek valamennyien ugyanazt az álmot látták: a garázskapu kitárul, és ők meg sem állnak a Wembley stadionig... vagy legalább a pesterzsébeti Csili Művelődési Központig. Petya, Zotyesz, és Bandy, a három pattanásig feszült kamasz Pesszárium és egyéb néven rockbandát alapít. Húrokat tépve, egymás idegeit ráncigálva próbálnak kikecmeregni a kamaszkor gyötrelmeiből. Szűk nacikba töltött világfájdalom. Lázadás bármi ellen. Átgondolatlan tetoválások. Tivornya egyetlen sörrel. Fellépések bárhol, bármi áron. Célszerű dallamok. Egy korszakalkotó zenekar útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe!

Koncertszínház olyan legendás zenekarok dalaival, mint az Épületegyüttes, a Dallamkirályok vagy az Acéldelfin.

2021. február 12. 19:00 (GMT+1) - 2021. február 14. 23:59 (GMT+1)

Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.