Küldetésünk

A Hatszín Teátrum

A Hatszín Teátrum elsősorban befogadószínház. A repertoárunkat fizikai korlátok, mint a színházterem befogadó képessége vagy az az adottság, hogy kamaraszínház méretűek vagyunk nagyban befolyásolja. Egy játszóhellyel rendelkezünk, amely 266 fő befogadására alkalmas.

Előadásaink

Előadásaink mind színvonalas klasszikus és kortárs előadások. Hiszünk abban, hogy a legkisebb kortól való színházra nevelés és az egymásra épülő előadások megtekintése segít egy színházbarát generáció kinevelésében. Előadásaink a könnyed hangvételű és keserédes drámai tartalommal bíró, de az operát szellemesen és közérthetően bemutató darabig mind belépési pontot jelenthetnek a fiatalabb korosztály számára is, hogy később akár fajsúlyosabb előadásokat is könnyen befogadjanak. Igyekszünk helyet adni olyan előadásoknak, amelyek a kulturális sokszínűség miatt fontos szerepet játszanak.

Saját előadásaink

Saját előadásaink jelentős része mese, mert imádjuk a gyerekeket és hiszünk benne, hogy mesére és színházra minden gyereknek és felnőttnek szüksége van…